Snakes Ostrava

POUČENÍ O SOUHLASU se zpracováním osobních údajů

dle zákona č. 101/2000 Sb.,

o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (GDPR).

Uděluji klubu BK SNAKES Ostrava z. s. (dále jen Spolek) výslovný souhlas se zpracováním a uchováváním osobních údajů hráče uvedených na přihlášce do BK SNAKES ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, a to zejména za účelem jejich použití pro vedení evidence členské základny, statistických hlášení státním orgánům, orgánům České unie sportu případně orgánům dalších sportovních svazů a to zejména v případě zapojení Spolku do jejich činností a jejich použitím v evidencích a dokumentech nezbytných pro organizaci sportovních soutěží a dalších aktivit a to vždy v souladu se stanovami a příslušnými směrnicemi dané organizace.

Zároveň uděluji spolku výslovný souhlas se zveřejněním jména v seznamu členů ve smyslu §236 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník.

Tento souhlas poskytuji Spolku na dobu neurčitou. Spolek se však zavazuje, po ukončení členství člena, veškeré jeho osobní údaje odstranit.

SOUHLAS s užitím fotografií v souladu s ustanovením § 84 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku

Souhlasím, aby fotografie nebo videonahrávky pořízené v rámci činnosti Spolku byly následně použity v informačních a propagačních materiálech Spolku a to tiskem, elektronicky nebo jiným vhodným způsobem.

Potvrzuji podpisem na přihlášce do BK SNAKES, že souhlasím se zpracováním osobních údajů hráče dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Stáhnout v PDF

Snakes Orlová

POUČENÍ O SOUHLASU se zpracováním osobních údajů

dle zákona č. 101/2000 Sb.,

o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (GDPR).

Uděluji klubu BK SNAKES Orlová, pobočného spolku BK SNAKES Ostrava z. s. (dále jen Spolku) výslovný souhlas se zpracováním a uchováváním osobních údajů hráče uvedených na přihlášce do BK SNAKES ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, a to zejména za účelem jejich použití pro vedení evidence členské základny, statistických hlášení státním orgánům, orgánům České unie sportu případně orgánům dalších sportovních svazů a to zejména v případě zapojení Spolku do jejich činností a jejich použitím v evidencích a dokumentech nezbytných pro organizaci sportovních soutěží a dalších aktivit a to vždy v souladu se stanovami a příslušnými směrnicemi dané organizace.

Zároveň uděluji spolku výslovný souhlas se zveřejněním jména v seznamu členů ve smyslu §236 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník.

Tento souhlas poskytuji Spolku na dobu neurčitou. Spolek se však zavazuje, po ukončení členství člena, veškeré jeho osobní údaje odstranit.

SOUHLAS s užitím fotografií v souladu s ustanovením § 84 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku

Souhlasím, aby fotografie nebo videonahrávky pořízené v rámci činnosti Spolku byly následně použity v informačních a propagačních materiálech Spolku a to tiskem, elektronicky nebo jiným vhodným způsobem.

Potvrzuji podpisem na přihlášce do BK SNAKES, že souhlasím se zpracováním osobních údajů hráče dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Stáhnout v PDF

Novinky

Kontaktujte nás

Jméno:
Email:
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel patnáct a patnáct 
Zpráva:
Odesláním formuláře prohlašuji, že beru na vědomí zpracování osobních údajů (Informační povinnost vůči objednateli v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob).

Rychlý kontakt

E-mail: info@BKSnakes.cz
Stránky: admin@BKSnakes.cz

Kontaktní osoba

Petr HÁLA
Mobil: 736 660 430
E-mail: Petr.Hala@BKSnakes.cz 

Kde nás najdete?

Partneři

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy

Moravskoslezský kraj

Ostrava

Ostrava-Jih

Ostrava-Poruba

Orlová

Gerych

Sportovní gymnázium Dany a Emila Zátopkových

Česká Basketbalová Federace

ARDON

Facebook

ACORY

Ozana

Nadace OKD

ArcelorMittal

Poslední článek - HOMEPAGE PRVKY